642_HudsonIntro Image (1).png
west village warehouse

an open space for entertaining

The driving concept behind this renovation on Hudson St was to extend natural light throughout the 3000 sq' space. This home includes clean finishes and carefully integrated contemporary millwork to maintain its pre-war architecture and character. 

 

Gallery-style lighitng throughout enhances the architecture and the client's eclectic art collection. This home is further enhanced by an east facing terrace. The layout includes a flex room that easily converts from a den to a guest bedroom.

project details

- 4 bedrooms
- 3000 square feet
- Duration: 8 months

- Floor Plan

other projects
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • LinkedIn

110 E 25th Street   New York, NY   10010

Tel +1.917.331.5106

hello@michaelwood.co

© 2020 by MWI Consulting , Inc.